Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı

Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı

Belediye Başkanı Çimen başkanlığındaki haziran ayı toplantıları başladı.

03.06.2014 16:49

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında, Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, iki gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, mayıs ayı toplantılarında Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonundaki MHP'li üyelerin istifa etmesi üzerine yeniden üye seçimi yapıldı.

Gündem maddesinin görüşülmesi sırasında konuşan Çimen, Plan ve Bütçe Komisyonuna seçilen MHP'li Belediye Meclisi üyesi Bekir Öztürk ile İmar Komisyonu üyeliğine seçilen MHP'li Belediye Meclisi üyesi Abdullah Çimen'in görevlerinden istifa etmeleri üzerine yeniden seçim yapacaklarını belirtti.

Çimen, ihtisas komisyonları için üye sayısının dağılımı konusunda İçişleri Bakanlığından görüş gelmediğini belirterek, gelecek cevabı uygulayacaklarını söyledi.

Söz konusu gündem maddesi için söz alan MHP Grup Başkanvekili Vedat Soner Başer, İçişleri Bakanlığından yazı gelene kadar komisyonlar için aday göstermeyeceklerini vurguladı.

Bunun üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Metin Şeker, MHP'li Belediye Meclisi üyesi Vedat Soner Başer'i Plan ve Bütçe Komisyonuna aday gösterdiklerini kaydetti.

Yapılan oylamada Başer, Plan ve Bütçe Komisyonuna oy çokluğuyla seçildi.

Toplantıda daha sonra İmar Komisyonu üye seçimine geçildi. Şeker, komisyon için MHP Belediye Meclis Üyesi Nedim Yalçın'ı aday gösterdiklerini belirtti.

Oylamada Yalçın, Plan ve Bütçe Komisyonuna oy çokluğuyla seçildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement