Gümüşhane'de Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce, 50 hükümlüye "Spor ve Sağlık" konulu seminer verildi.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, Gümüşhane E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan 50 hükümlü için Valilik Toplantı Salonunda seminer düzenlendi.
Seminere konuşmacı olarak Gümüşhane spor teknik direktörü Metin İlhan, Gümüşhanespor kaptanı Koray Sönmez Uysal ve Gümüşhanespor oyuncusu Mehmet Sönmez ile Denetimli Serbestlik Müdürü Koray Özkahraman ve Sosyolog Ali Sulu katıldı.
Seminerde hükümlülere, spor yapmanın ruh ve beden sağlığına faydaları, sporda şiddetin önlenmesi, çocukların zararlı alışkanlıklardan uzaklaşması için spora yönlendirilmesi konularında konferans verildi.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün temel amaçlarından biri olan, hükümlülerin tekrar suç işlemeden topluma faydalı, yasalara saygılı bireyler olarak yaşamlarını devam ettirmeleri için hükümlülere yönelik konferanslara ileriki dönemlerde de farklı konu ve katılımcılarla devam edecekleri bildirildi. - GÜMÜŞHANE
Son Dakika › Yerel › Gümüşhane'de Hükümlülere Spor ve Sağlık Konferansı Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?