Gümüşhane'de Güvenli Gelecek Projesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Güvenli Gelecek Projesi Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane\'de Güvenli Gelecek Projesi Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünce, 2014 yılında yürütülecek olan Mutlu Gençlik, Güvenli Gelecek Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

25.02.2014 17:14  Güncelleme: 17:28

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünce Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında 2014 yılında yürütülecek olan "Mutlu Gençlik, Güvenli Gelecek" projesi bilgilendirme toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Vali Yardımcısı Cahit Karatepe'nin başkanlığında yapılan toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, İş-Kur İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Bulut ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Karatepe, projenin tarafları olan kurumların işbirliği ve koordinasyonu içerisinde programın verimli şekilde uygulanması için her türlü katkı ve desteğin sağlanacağını söyledi.

Projenin çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi ve kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlandığını kaydeden Karatepe, 12-16 yaş gurubu çocuklar ile 17-25 yaş gurubu gençlerin hedef kitle olarak belirlendiğini projenin aynı zamanda aile çevresini de kapsadığını ifade ederek, yaş guruplarındaki çocuk ve gençler için sosyal kültürel faaliyetler, sportif etkinlikler, meslek edindirme, temel eğitimlerin desteklenmesi gibi faaliyetlerle projenin yürütülerek dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesinin amaçlandığını belirtti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Güvenli Gelecek Projesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement