Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılının açılışı gerçekleşti.
Asef Çoban Kültür Merkezi Sinema Salonu'nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık'ın kutlama mesajı okundu. Daha sonra konuşan Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa Önder, yıl içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetlere her zaman önem verildiğini söyledi.
Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise, öğrencilerin yaşadığı yurt sıkıntısına değinerek yurt sorununu ortadan kaldırmak için büyük çaba sarf edildiğini belirtti.
Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir de, "Gençlerimiz kendilerine güvenmeli, bizler için ne kadar değerli olduklarının farkında olmalıdır. İstenirse ve çalışılırsa tüm zorluklara rağmen Aziz Sancar Hocamız gibi büyük başarılara imza atılabilir."diye konuştu. - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Gürün Meslek Yüksekokulu'nda 21'inci Yıl Coşkusu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?