Süper lig hakemlerinden Özgür Yankaya, "En büyük hayalim Avrupa ve dünya şampiyonalarında maç yönetmek" dedi.
Yankaya, Edirne'deki Abalar ilköğretim okulunda "Mesleki Kariyer Günleri Etkinlikleri" kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilere hakemlik mesleği hakkında bilgiler veren Yankaya, öğrencilere hayal kurmanın ve hedef belirlemenin önemini anlattı.
Kendisininde hayal kurduğunu ve hayalleri doğrultusunda hedefler belirlediğini ifade eden Yankaya"En büyük hayalim Avrupa ve dünya şampiyonalarında maç yönetmek" dedi.
Öğrencilere bol bol kitap okumaları konusunda öğütler veren Yankaya, dil bilmenin ve kitap okumamanın hayatın her alanında başarıyı getirdiğini belirtti.
Konuşmasının sonunda Yankaya'ya Okul Müdürü Taner Kemerci ve okul temsilcisi Ecenur Akbaş tarafından plaket ve çiçek verildi.
- EDİRNE
Son Dakika › Yerel › Hakem Yankaya Öğrencilere Hayallerini Anlattı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.