Hakkari'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'deki Terör Saldırısı

AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, PKK'nın, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki saldırısını kınadı.

07.09.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, PKK'nın, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki saldırısını kınadı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Dağlıca'daki kalleşçe saldırıyı şiddetle kınadığını bildirdi.

Köktaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca kesiminde bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimizin acısını milletçe yüreğimizde yaşıyoruz. Askerlerimizin şehit düşmelerine, yaralanmalarına neden olan bu kalleşçe saldırıyı şiddetle kınıyor, terör örgütünü, içerideki ve dışarıdaki destekçilerini lanetliyorum. Milletimizin birliğine, beraberliğine, dirliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır."

Hüseyin Edis

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, terör olaylarına sert tepki gösterdi.

Türkiye'de terör olaylarını sert bir dille eleştiren Edis, "En son aşamada çözüm süreci diye etiketlediğiniz çözülme projesinin maalesef ülkemizde ağır sonuçları görülmektedir. HDP'nin PKK'nın siyasi uzantısı olduğu yeni mi aklınıza geldi? Bu millet, her gün şehit haberleri yüreğimizi acıtırken hala oy avcılığı yapanları affetmeyecektir. Kahraman şehitlerimizi Rabbim cennetinde cemaliyle karşılayacak. Şehitlerin ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize sabırlar, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar dilerim. Tüm ülkemin başı sağ olsun" ifadesinde bulundu.

Salih Zeki Murzioğlu

STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, Hakkari'nin Dağlıca kırsalında terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıyı sert bir dille kınayarak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini sekteye uğratmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti.

"Terörden beslenenlere lanet olsun" diyen Murzioğlu, şunları kaydetti:

"Dökülen şehit kanları, onları iki cihanda da abat etmeyecektir. Bu aşağılık eylemlerden beslenenlere lanet olsun. Biz bu vatanı şehitlerimizin kanlarıyla kazandık ve kanımızın son damlasına kadar da hiçbir güce böldürmeyeceğiz. Bu ülkenin birlik beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Herkes bunu bilsin. Bunu çözmeye uğraşan terörün planlayıcılarını, destekleyicilerinin ve eylemcilerinin peşini, alınlarındaki kara leke ve masum canların ahları, sonsuza dek bırakmayacaktır. İş dünyası adına, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'deki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement