Hamiyet Yörük Gençleri İçin Sahneye Çıkacak - Son Dakika
Yerel

Hamiyet Yörük Gençleri İçin Sahneye Çıkacak

Hamiyet Yörük Gençleri İçin Sahneye Çıkacak

Yenipazar Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçedeki gençlerin bayramını kutlamak için özel program düzenledi.

18.05.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenipazar Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçedeki gençlerin bayramını kutlamak için özel program düzenledi. Belediye Başkanı Zafer Savcı, Turgu Özal Meydanı'ndan 19 Mayıs akşamı düzenlenecek ücretsiz halk konserine tüm vatandaşları davet etti.

Aydın'ın en sakin şehri olan ve Yörük memleketi olarak biline Yenipazar ilçesinde kültürel etkinliklere ağırlık veren Belediye Başkanı Zafer Savcı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere jest yaptı. Belediye tarafından düzenlenen halk konserinde gençler ilçe halkı ile birlikte Turgut Özal Meydanı'ndaki Hamiyet konseri ile eğlenecek. Amaçlarının hem gençleri eğlendirmek hem de bu milli günü kutlamak olduğunu belirten Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs'ı gençlere armağan etmiş. Bizler de böylesine güzel bir günde gençlerin eğlenip günlerini daha güzel kutlaması için farklı bir etkinlik düzenledik. Konserimize sadece gençler değil, kendisini genç hisseden tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hamiyet Yörük Gençleri İçin Sahneye Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement