Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca Seferihisar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca Seferihisar'ı Ziyaret Etti

Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca Seferihisar\'ı Ziyaret Etti

Batman'ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı Temel Ayca İzmir'in Seferihisar ilçesini ziyaret ederek Türkiye'nin ilk Cittaslow projesi hakkında bilgi aldı.

24.02.2015 13:25  Güncelleme: 13:43

Batman'ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı Temel Ayca İzmir'in Seferihisar ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başlattığı Türkiye'nin ilk Cittaslow (sakin şehir) projesi hakkında bilgi aldı.

Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Kadir Özer ile birlikte Türkiye'nin ilk Cittaslow'u olmayı başaran İzmir'in Seferihisar ilçesini ziyaret ederek Cittaslow kapsamında ilçeye kazandırılan projeleri yerinde inceledi. Kaymakam Temel Ayca, ilk olarak Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti. Başkan Soyer ile görüşen Kaymakam Temel Ayca Seferihisar'da uygulamaya konulan Cittaslow projesi hakkında bilgi aldı. Görüşmede Kaymakam Ayca, Hasankeyf'in de sakin şehir yapılabilmesini yaptıkları projeleri Başkan Soyer'e anlattı.

Kaymakam Ayca Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, Hasankeyf'in Üçyol köyünde uygulanacak olan 'Ekolojik köy' projesi hakkında bilgi verdi. Seferihisar Belediye Başkanı Soyer ise 'Ekolojik köy' projesini yerinde görmek için 23 Mart tarihinde Hasankeyf'i ziyaret edeceğini söyledi. Kaymakam Ayca daha sonra Seferihisar Mandalina Birliği Başkanı Mehmet Cumhur Eriş ve İzmir Damızlık Koyun-Keçi Birliği Başkanı Özer Türerden'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Temel Ayca son olarak Seferihisar'ın tarihi yerlerini gezerek, kale, müze, tarihi Seferihisar evlerini ziyaret etti. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca Seferihisar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement