Hassa'da Gençler Kendi Voleybol Sahalarını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Hassa'da Gençler Kendi Voleybol Sahalarını Yaptı

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Hacılar köyü gençleri kendi voleybol sahalarını yaptı.

06.09.2013 17:00

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Hacılar köyü gençleri kendi voleybol sahalarını yaptı.

Köy gençleri adına açıklama yapan Mehmet Nazifşan, kendi aralarında topladıkları parayla çimento temin ettiklerini ve Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu'dan da kum, kepçe ve itfaiyeden yardım alarak voleybol sahalarını yaptıklarını belirtti.

Yıllardır toz ve toprak içerisinde voleybol oynadıklarını ifade eden Nazifşan, bundan böyle daha rahat bir ortamda sportif faaliyetlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu da gençlerin sıkıntılarını iyi bildiğini ve geleceğin gençlerine sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu söyledi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hassa'da Gençler Kendi Voleybol Sahalarını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement