Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Lütfü Savaş başkanlığında ilk toplantısını yaptı.
Eski Antakya Belediyesi'nde düzenlenen meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ilk meclis toplantısında yaptığı konuşmada, meclisin 5 yıl süresince yapacağı tüm çalışmaların, ülkeye, demokrasiye siyasi partilere hayırlı olmasını diledi.
Meclisin hem büyükşehirde, hem de ilçelerde Hatay'ın dokusuna, ruhuna ve medeniyet birikimine uygun geçmesini umut ettiğini belirten Başkan Savaş, "Hepimizin yapacağı işlerde öncelikle memleket kaygıları, hizmetini düşünerek yapmasını temenni ediyorum. Hepinize bu makamlarınız hayırlı olsun" dedi.
Savaş'ın açılış konuşması sonrasında, mecliste başkatip, meclis başkan vekilleri, ihtisas Komisyonu ve encümen üyelerinin seçimi yapıldı. - HATAY
Son Dakika › Yerel › Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?