HDP'li Adayların Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

HDP'li Adayların Çalışmaları Sürüyor

HDP\'li Adayların Çalışmaları Sürüyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Halkların Demokratik Partili (HDP) adayların esnaf ziyaretleri ve seçim büro açılışları devam ediyor.

08.05.2015 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Ziya Pir ve Sibel Yiğitalp ile Bağlar Belediye Eş Başkanları Bağlar'daki esnafı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Bağlar'a bağlı Bağcılar Mahallesi'ne geçen milletvekili adayları ve Eş Başkanlar, HDP seçim bürosunun açılışına yaptı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Ziya Pir ve Sibel Yiğitalp, Bağlar Belediye Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, HDP ve DBP Bağlar İlçe Başkanları, Bağlar'a bağlı Fatih Mahallesi'ndeki Göçmenler Caddesi esnafını ziyarette bulundu. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan PKK'nın öncü kadrolarından Kemal Pir'in yeğeni Ziya Pir halktan tam destek aldı. Esnaf ziyareti sırasında Ziya Pir ile Ferhat Kurtay'ın yeğeni Osman Kurtay'ın tesadüfen mahalle de karşılaşması ise duygusal anlara neden oldu. Daha sonra Bağlar'a bağlı Bağcılar Mahallesi'ne geçen Milletvekili Adayları ve Bağlar Belediyesi Eş Başkanları, HDP seçim bürosunun açılışına katıldı.

'HDP'de Yeni Yaşam Halkın Kendisidir'

Açılışta bir konuşma yapan HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Ziya Pir, yeni yaşamın öncü gücü Türkiye ve Kürdistan halklarının birlikteliği olduğunu söyledi. Karadeniz'den Kemal Pir'in köyünden selam getirdiğini dile getiren Pir, "HDP'de yeni yaşam, halkın kendisidir. Kürdistan ve Türkiye'nin geleceği olan bu gençlerimiz için yeni yaşamın temelini güçlü atmalıyız ve atacağımıza da inanıyorum. Ben bugün burada sizinle siyasetten konuşmak istemiyorum. Sizi gözlemledim, duruşunuza, bakışlarınıza baktım ve gördüm ki, sizin için 7 Haziran çoktan bitmiş, seçimi kazanıp burada bunun kutlamasını yapmak istiyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP'li Adayların Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement