Hırsızlık Zanlıları Jandarmadan Kaçamadı - Son Dakika
Yerel

Hırsızlık Zanlıları Jandarmadan Kaçamadı

Mersin’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı çalışmada, çeşitli hırsızlık suçlarına karıştıkları belirlenen 8 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

18.02.2017 14:12

Mersin'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı çalışmada, çeşitli hırsızlık suçlarına karıştıkları belirlenen 8 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Çamlıyayla ilçesi Darıpınarı ve Körmenlik köylerinde yürütülen çalışmalarda, enerji ve nakil hatlarındaki bakır kabloları çaldığı belirlenen 1 kişi, çalıntı malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Ekiplerin merkez Toroslar ilçesi Gözne Mahallesinde gerçekleştirdikleri bir başka çalışmada ise durumundan şüphelenilerek ikaz edilmesine rağmen kaçan bir otomobil, takip sonucu yakalandı. Araçta yapılan aramada 3 ayrı adresten çalındığı tespit edilen 1 av tüfeği, çok sayıda elektronik alet ve beyaz eşya ele geçirildi. Olayla ilgili araçta bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de jandarma ekiplerinin yaptığı diğer bir çalışmada da 3 kişi, kesilmiş kablo ve hırsızlıkta kullanılan malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hırsızlık Zanlıları Jandarmadan Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement