Hisarcık'ta 'Endülüs'e Veda' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta 'Endülüs'e Veda' Fotoğraf Sergisi

Hisarcık\'ta \'Endülüs\'e Veda\' Fotoğraf Sergisi

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi bilgisayarlı muhasebe ve finansman bölümünde öğrenim gören 28 öğrencinin “Gelişim İçin Avrupa’da Mesleki Eğitim” isimli proje kapsamında 5 öğretmen nezaretinde gittikleri İspanya’da çekilen 130 resmin sergilendiği, “Endülüs’e Veda” fotoğraf sergisi törenle açıldı.

15.06.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi bilgisayarlı muhasebe ve finansman bölümünde öğrenim gören 28 öğrencinin "Gelişim İçin Avrupa'da Mesleki Eğitim" isimli proje kapsamında 5 öğretmen nezaretinde gittikleri İspanya'da çekilen 130 resmin sergilendiği, " Endülüs'e Veda" fotoğraf sergisi törenle açıldı.

Açılışını Kaymakam Davut Bayraktar'ın yaptığı fotoğraf sergisinde konuşan Okul Müdürü Selim Özyurt,"Çok Programlı Anadolu Lisemiz tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye layık bulunan "Gelişim İçin Avrupa'da Mesleki Eğitim" isimli proje bu etkinliğimizle sona ermektedir. Proje kapsamında 28 öğrencimiz 5 öğretmen nezaretinde Mayıs ayında İspanya'da gittiler. 15 günlük süre zarfında İspanya'da öğrencilerimizin mesleki eğitimle ilgili iki okul ve müze gezileri oldu. Ayrıca öğrencilerimiz Cebelitarık boğazı ile Sevilla ve Madrid şehirlerinin tarihi turistik yerlerini gezerek İspanya kültürünü, Emeviler'den kalan tarihi eserleri değişik boyutlarıyla görme imkanı buldular. Gezi süresince çekilen binlerce kare fotoğraflardan bir kesiti son etkinlik olarak sizlerle paylaşıp, projeyi sonlandırmak istedik" dedi.

Daha sonra fotoğraf sergisini gezen Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir ve Okul Müdürlerine İspanya gezisine katılan öğrenciler resimler hakkında bilgi verdiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta 'Endülüs'e Veda' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement