İç Anadolu Gazeteciler Fedarasyonu İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

İç Anadolu Gazeteciler Fedarasyonu İftarda Buluştu

İç Anadolu Gazeteciler Fedarasyonu İftarda Buluştu

Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ve yönetim kurulu üyeleri, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'na iftar yemeği verdi.

05.07.2014 10:26  Güncelleme: 12:16

Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehebilitasyon Merkezi havuz başında verilen iftar yemeğine, Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Başkanı Kenan Macit ve Kayseri, Kırıkkale, Yozgat, Ankara, Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'dan gazeteciler cemiyeti başkanları ve cemiyet üyeleri katıldı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, programda emeği geçen başta Kırşehir Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, gazeteciler arasından olan bu birlikteliğin herkese örnek olmasını istedi.

Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ise cemiyetin 20 yıldır Kırşehir'de hizmet ettiğini söyledi.

"Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'na bağlı İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu, geçtiğimiz yıl birinci olağan genel kurulunu Beyşehir'de yaptığını ifade eden Turpçu, şunları söyledi:

"Yapılan seçimlerde ise Genel Başkanlığa Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar oy birliğiyle seçti. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'na, Türkiye genelinde 75 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek örgütü üye. Türkiye genelinde çeşitli illerde; cemiyet ve dernek çatısı altında örgütlenen basın emekçilerinin güç birliği uzun yıllar süren çalışmaların sonucu nihayet meyvesini verdi. Yeniden örgütlenen teşkilatımızın başkanları ile iftar yemeğinden sonra sohbet ortamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kırşehir'de başlayan bu uygulamanında diğer illerdede devam edecek."

Konuşmların ardındn ise katkılarından dolayı Başkan Bahçeciye ve Rektör Salman'a plaket verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İç Anadolu Gazeteciler Fedarasyonu İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement