Iğdır Valiliği'ne Atanan Pek Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Iğdır Valiliği'ne Atanan Pek Göreve Başladı

Iğdır Valiliği\'ne Atanan Pek Göreve Başladı

Valiler Kararnamesi ile Iğdır'a atanan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Pek, görevine başladı.

16.08.2012 18:12

Valiler Kararnamesi ile Iğdır'a atanan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Pek, görevine başladı.

Ankara'dan havayolu ile Iğdır'a gelen Vali Ahmet Pek, vali yardımcıları Türker Çağatay Halim ve Hacı Uzkuç, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Iğdır Jandarma Alay Komutan Jandarma Albay Erdem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve kurum amirleri tarafından karşılandı. Burada bir açıklama yapan Vali Pek, son Valiler Kararnamesi ile atamasının Iğdır'a yapıldığını anımsatarak, bu nedenle halkla kaynaşmak amacıyla bayram öncesi gelmeyi tercih ettiğini ve bugün itibarı ile göreve başlayacağını belirtti. Iğdır'ın kendisi için çok yabancı bir yer olmadığını ifade eden Pek, "Bundan 11 yıl önce Iğdır'ın hemen sınır komşusu Ağrı'da emniyet müdürü olarak görev yaptım. Buraları biliyorum kısmen. Bunun yanında bende Sivas doğumluyum.

Bu neden ile bu bölgeye fazla yabancı değilim. Görev; öncelikle insanlara faydalı olmak ve üzerine düşen sorumluluk bilinci ile gerekli olanları yapmaktır. 36 yıllık memurluk görev sürem oldu ve şimdi ise yeni sorumlulukla buraya görevli geldim. Öyle zannediyorum ki zaman içerisinde birbirimizi daha yakinen tanıyacak, ne yapacağımı o zaman daha iyi göreceksiniz. Sonuçta biz de bir ferdiz, ekip olarak çalışan bir yapıyız. Tek başına hiç kimse bir anlam ifade edemez. Anlam ancak birlikte hareket edilirse söz konusu olur. Bende bunun gerçekleştirmek için gayret sarf edeceğim" dedi.

Buradaki açıklamasının ardından; protokol üyeleri ve tören mangası tarafından Valilik binası önünde karşılan Vali Pek, göreve başlama metnini imzalayarak makamına oturdu. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır Valiliği'ne Atanan Pek Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement