İHH Yardım Vakfı Yöneticileri'nden Başkan Çoban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İHH Yardım Vakfı Yöneticileri'nden Başkan Çoban'a Ziyaret

İHH Yardım Vakfı Yöneticileri\'nden Başkan Çoban\'a Ziyaret

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı yöneticileri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

30.07.2013 16:25  Güncelleme: 16:30

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı yöneticileri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 18'incisini Afyonkarahisar'da düzenleyeceği iftar yemeğine katılmak üzere kente gelen İHH Teşkilatlanma Koordinatörü Hasan Sancak ve Eğitim Birimi Başkanı Yakup Işık, ziyaret esnasında Başkan Çoban'a vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi. İHH Teşkilatlanma Koordinatörü Hasan Sancak ise bugün Atatürk Lisesi bahçesinde düzenleyecekleri iftar yemeğine Başkan Çoban'ı da davet etti. Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeği programında 7 yılı geride bıraktıklarını anlatan Sancak, bu yıl 'Ramazan bereketi yeryüzünde her yere yayılsın' sloganıyla düzenledikleri iftar yemeklerinde, ihtiyaç sahipleri ile zenginleri aynı sofrada buluşturduklarını söyledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı yöneticileri ziyaret sonunda, vakfın çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür ederek şilt takdim etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İHH Yardım Vakfı Yöneticileri'nden Başkan Çoban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement