İksad ve İlçe Müftülüğü'nden Plaket Töreni - Son Dakika
Yerel

İksad ve İlçe Müftülüğü'nden Plaket Töreni

İksad ve İlçe Müftülüğü\'nden Plaket Töreni

Adıyaman’ın Gölbaşı İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneği ile Gölbaşı Müftülüğünce yürütülen “Gül Kokulu Camiler Projesi” kapsamında proje ortaklarına teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.

12.08.2014 13:33

Adıyaman'ın Gölbaşı İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneği ile Gölbaşı Müftülüğünce yürütülen "Gül Kokulu Camiler Projesi" kapsamında proje ortaklarına teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.

Gölbaşı İKSAD danışmanı Erdem Hilal konu ile ilgili yaptığı açıklamada katılımcı projelerin halkla kamu kurumlarını bir araya getirerek büyük bir sinerji oluşturduğunu, nihayetinde yürütülen projelerin etkinliğinin arttığını söyledi. Gül Kokulu Camiler Projesinin ülkemizde bir ilk olduğunu ifade eden Hilal, kullandıkları gül rayihasının bir takım bakteriler ve özellikle ayak mantarlarının üremesini engelleme özelliğine sahip olmasının yanı sıra, mübarek Ramazan ayında camileri burcu burcu kokutarak camilerin adeta cemaati kendilerine çektiklerini söyledi. İKSAD olarak kuruldukları günden beri birçok alanda halka alternatif hizmetler sunduklarını söyleyen Köseoğlu, önümüzdeki günlerde de bölgenin iktisadi ve sosyal gelişimine yönelik birçok projeyi daha uygulamaya koyacaklarını sözlerine ekledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İksad ve İlçe Müftülüğü'nden Plaket Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement