"Kadınlar, Gençler , Emekçiler, İşçiler ve Tüm Yurttaşların Umudu CHP'dir" - Son Dakika
Yerel

"Kadınlar, Gençler , Emekçiler, İşçiler ve Tüm Yurttaşların Umudu CHP'dir"

Elfin Tataroğlu, Türkiye'nin İçinde Bulunduğu Seçim Sürecinde Ülkenin Kadınlar, Gençler, Emekçiler, İşçilerinin ve Tüm Yurttaşların Umudunun CHP Olduğunu Söyledi.

17.02.2011 18:30

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Elfin Tataroğlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu seçim sürecinde ülkenin kadınlar, gençler, emekçiler, işçilerinin ve tüm yurttaşların umudunun CHP olduğunu söyledi.

Parti İl Binası'nda Kadın Kolları Üyeleriyle bir araya gelen Tataroğlu, yaptığı konuşmada, sorumluluğunun bilinciyle memleketin son umudu CHP'nin üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmekte olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15. Olağanüstü Kurultay'da verdiği 41 sözün kendilerinin yol haritası ve namusları olduğunu ifade eden Tataroğlu, şöyle konuştu:

"Partimizin çağdaş, ilerici ve halkçı geleneğinden yola çıkarak kadınlarımıza sosyal devletin gerekliliği olan tüm haklar CHP iktidarında verilecektir. Bu bağlamda Genel Başkanımızın Aile Sigortasına verdiği değer, kadınlarımızın kendi ekonomik özgürlükleri ile bir birey olarak toplumda var olma mücadelelerine en önemli katkıdır. Kurtuluş Savaşında cephede top tüfek taşımış, tarlada sırtında bebesiyle ter dökmüş, pamuk toplamış, nasır tutmuş elleri, yüzünde yaşadığı acıların izleriyle onurlu ve vefakar kadınlarımız 8 yıldır hüküm süren iktidar döneminde itilmiş ve yok sayılmıştır. medeniyetler beşiği çağdaş Hatay'dan bu makus kaderin ancak CHP iktidarıyla sona ereceğini haykırıyoruz"

Tataroğlu, Hatay'dan kadınlara çağrı yaparak " gelin Cumhuriyet Halk Partisi çınarı altında toplanalım, birlik olalım, gönüllü olalım, onurlu direniş mücadelemizi verelim" dedi.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kadınlar, Gençler , Emekçiler, İşçiler ve Tüm Yurttaşların Umudu CHP'dir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement