Kadirli'de, bir ilköğretim okulu öğrencileri, düzenledikleri kermesten elde edilen gelirin tamamını, Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Şubesine bağışladılar.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu, 3/A, 3/B ile ana sınıfı öğrencileri tarafından gıda kermesi düzenlendi.
Öğrenciler, öğretmenleri Elif Varlı, Hatice Çiftçi, Zeliha Kerimoğlu ve Nazan Bülbül'ün nezaretinde kermesten elde edilen geliri, Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi'ne bağışladılar.
Dernek Başkanı Tayfun Çiftçi, öğrencilerin örnek desteğinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ve onlarla güzel bir çalışmaya imza atan değerli öğretmenlerimize bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - OSMANİYE
Son Dakika › Yerel › Kadirli'de Öğrencilerden Anlamlı Kermes - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.