Kahramanmaraş'ta 12. Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta 12. Yaz Spor Okulu Açıldı

Kahramanmaraş\'ta 12. Yaz Spor Okulu Açıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Yaz Spor Okulu’nun bu yıl 12.’si törenle açıldı.

05.08.2014 11:35

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Yaz Spor Okulu'nun bu yıl 12.'si törenle açıldı.

Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Debgici, Belediye Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Kadir Erol, Genel Sekreter Yardımcıları Murat Demir, Hüseyin Ağır, daire başkanları şube müdürleri ve diğer protokol mensupları ile veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış töreni, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un konuşmasıyla devam etti. Yaz spor okulunu mahallelere yayacaklarını ifade eden Erkoç, "Geleneksel hale gelen Yaz Spor Okulumuzun bu yıl 12.'sini düzenliyoruz. Mahallelerimize yapacağımız spor tesisleri ile yaz spor okullarını mahallerimize yayacağız ve sizlerin ayağına getireceğiz" dedi.

Ardından yaz spor okulunun açılışı Erkoç'un kulandığı penaltı vuruşu ile gerçekleştirildi.

Bu yıl 12.'si düzenlenen Yaz Spor Okulu'na yüzmede 1500, futbolda 1030, güreşte 250, kickboksta 50, karatede 70, judoda 45 olmak üzere 3 bin 5 öğrenci kayıt yaptırdı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta 12. Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement