Sakarya ve Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği personeline Kamu İhale Mevzuatı ve Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) eğitimi verildi.
Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP eğitiminin ikincisi Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz'ın katkılarıyla Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen eğitim programına Sakarya ve Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği çalışanları katıldı.
Eğitimde 4734 sayılı Kamu İhale Mevzuatı, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, İhale Uygulama Yönetmelikleri, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu hakkında açıklayıcı bilgi verildi. - Sakarya
Son Dakika › Yerel › Kamu Hastaneleri Birliği Personeline İhale Eğitimi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.