Kanca, Ortahisar İçin Taşbaşı Esnafını Gezdi, Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Kanca, Ortahisar İçin Taşbaşı Esnafını Gezdi, Destek İstedi

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına devam ediyor.
Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Faruk Kanca, Meydan çevresi ve Taşbaşı mevkiinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

21.11.2013 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Faruk Kanca, Meydan çevresi ve Taşbaşı mevkiinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Faruk Kanca ve beraberindekilere, vatandaşların ilgisi yoğun olurken, vatandaşlar Ortahisar Belediye Başkanlığı için Faruk Kanca'nın aday olmasını istediler. Vatandaşların ilgisinden memnun olan Kanca, Trabzon'un için Ortahisar için elinden gelenin daha fazlasını yapacağını söyledi.

Trabzon'un sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiklerini kaydeden Kanca, "Kentin bütün sorunlarıyla yakından ilgilenerek, bunlara çözüm getirecem. Buna işsizlik de dahildir. Biz Ortahisar Belediyesi olarak seçildiğimiz takdirde, bu konuda büyük adım atmayı planlıyoruz. Kentsel dönüşüm noktasında hep beraber yenilerine de ekleyerek tamamlayacağız. Turizm, eğitim ve sağlık alanında atacağımız büyük adımlarla aynı zamanda istihdama da katkı sağlamayı ve işsizliği azaltmayı hedefliyoruz. Görevi bize nasip ederse projeci, üretken, adil, dürüst, halkımızın içinde, hakkın yanında, zorlaştırmadan kolaylaştıran bir anlayışla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kanca'ya gezi esnasında CHP İl Başkanı Yavuz Karan'la karşılaştı. Bir süre sohbet eden ikili daha sonra bir kıraathanede oturarak çay içip bir süre sohbet etti. CHP İl Başkanı Karan, Kanca'ya çalışmalarında başarılar diledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanca, Ortahisar İçin Taşbaşı Esnafını Gezdi, Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement