Kapalı Çarşı Yapılması İçin İmza Kampanyası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kapalı Çarşı Yapılması İçin İmza Kampanyası

27.12.2012 16:46

Çankırı'ya kapalı çarşı yapılması için başlatılan kampanyada toplanan 3 bin 12 imza, Kent Konseyi'ne teslim edildi.

Çankırı'ya kapalı çarşı yapılması için başlatılan kampanyada toplanan 3 bin 12 imza, Kent Konseyi'ne teslim edildi.

Kampanya'yı başlatan esnaf Melek Kapusuz, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli'yi makamında ziyaret ederek, Manifaturacılar Çarşısı ve civarının kapalı çarşı haline getirilmesi için başlattığı imza kampanyasında topladığı imzaları teslim etti.

Kapusuz, ziyarette yaptığı konuşmada, Manifaturacılar Çarşısı'nın eski canlı haline geri dönmesini çok istediğini belirterek, bu yönde başlattığı imza kampanyasına da halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli ise, imza kampanyasına Kent Konseyi olarak her bakımdan destek verdiklerini ifade ederek, bundan sonra da üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Muhabir: Özgür Alantor

Yayıncı: Sinan Özmüş - ÇANKIRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapalı Çarşı Yapılması İçin İmza Kampanyası - Son Dakika


Advertisement