Karaalioğlu Parkı Sanat Parkı Oluyor - Son Dakika
Yerel

Karaalioğlu Parkı Sanat Parkı Oluyor

Karaalioğlu Parkı Sanat Parkı Oluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, ANSAN ve SESAN ile birlikte Karaalioğlu Parkı'nda 'Sanat Sokağı' oluşturdu.

01.10.2012 15:35  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) ve Serbest Sanatçılar (SESAN) ile birlikte Karaalioğlu Parkı'nda 'Sanat Sokağı' oluşturdu.

Sanat sokağında Antalyalı sanatçılar resim, heykel, seramik, geleneksel el sanatları, ahşap-cam boyama ve takı tasarımı gibi çeşitli eserlerinin sergileyeceği bildirilirken, 'Sanat Sokağı'nın açılışını Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek sanatçılarla birlikte yaptı. Akyürek, Antalyalı sanatçıların ürettikleri eserlerin halkla buluşmasına önem verdiklerini belirterek, "Bu parkta sanat sokağı oluşturduk. Belirli zamanlarda sanatçılar burada eserlerini sergileyecek. Bu parkı sanat parkı yapmak istiyoruz. Bütün öğretmen ve öğrencileri buraya bekliyoruz. Ayrıca Antalya parklarına sanatçıların anlık duygularını yansıtabileceği tuvaller yerleştireceğiz" dedi.

ANSAN Başkanı Taci Alpaslan, Büyükşehir Belediyesi'nin sanatçılara verdiği bu desteğin çok önemli olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.

SESAN Başkanı Rahime Soysal ise Sanat Sokağı'nın açılmasından büyük memnuniyet duyduklarını, halkın böyle sanatsal faaliyetlere ihtiyaç duyduğunu belirtti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek ve sanatçılar sanat sokağını gezdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaalioğlu Parkı Sanat Parkı Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement