Karaimamlar Cami Minaresi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Karaimamlar Cami Minaresi Hizmete Açıldı

Karaimamlar Cami Minaresi Hizmete Açıldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan Karaimamlar Cami minaresi hizmete açıldı.

16.11.2014 12:42

Manisa'nın Selendi ilçesinde hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan Karaimamlar Cami minaresi hizmete açıldı.

Hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan Manisa Selendi Karabeyler Mahallesinde bulunan Karaimamlar Cami minaresi hizmete açıldı. Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun, Cumhuriyet Savcısı Ümit Uslu, Hakim Ahmet Çetin, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Selendi Şoförler Odası Başkanı Hikmet Yılmaz, Selendi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Çetin Erol ve caminin imam hatibi Yılmaz Tok ile cemaatin katıldığı programda ilk olarak Cuma namazı kılındı, 30 bin lira harcanarak yaptırılan cami minaresi hizmete açıldı. İlçe müftüsü Ramazan Coşkun, ihtiyacı hissedilen bir eksikliğin giderildiğini kaydederek, "Caminin dekorasyon çalışmaları da yapıldı. Bunun için de 12 bin TL harcandı" dedi. Açılışın ardından yapılan yemekler katılımcılara ikram edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaimamlar Cami Minaresi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement