Karaman'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Karaman\'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Karaman'da, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Yaz Kararnamesi ile görev yerleri değişen hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

26.06.2014 17:35

Karaman'da, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Yaz Kararnamesi ile görev yerleri değişen hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

Polisevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Murat Koca'nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Suat Sonay, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Baro Başkanı Bayram Ali Bulut, Vali Yardımcıları Sedat Yıldırım, Ferhat Burakgazi ve Rıza Gençoğlu, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Erkan İsa Erat, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Yurdakul Kazım Türkmen, görev yerleri değişen hakim ve savcılar ile adliye çalışanları katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Vali Murat Koca, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun Yaz Kararnamesiyle görev yerleri değişen Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Suat Sonay ile çeşitli illere tayinleri çıkan hakim ve savcılara Karaman'daki hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Program, Vali Koca ve protokol üyeleri tarafından tayinleri çıkan hakim ve savcılara plaket ve hediyelerinin verilmesiyle sona erdi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement