Karamanlı Belediye Başkanı Özger Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Karamanlı Belediye Başkanı Özger Açıklaması

Karamanlı Belediye Başkanı Özger Açıklaması

"Karamanlı'nın geleceğini ilgilendiren konularda gelip de görevini yapmayan meclis üyelerimize teessüf ediyorum"

05.02.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, "Karamanlı'nın geleceğini ilgilendiren konularda gelip de görevini yapmayan meclis üyelerimize teessüf ediyorum" dedi.

Özger, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye meclis toplantılarında gelecekle ilgili kararların alınıp uygulamaya konulduğunu söyledi. Bazı meclis üyelerinin, önceden tebliğ etmelerine rağmen bugünkü toplantıya katılmadığını ifade eden Özger, "Toplantı, yeterli sayı oluşmadığından bir gün sonra aynı saate ertelenmiştir. Karamanlı'nın geleceğini ilgilendiren konularda gelip de görevini yapmayan meclis üyelerimize teessüf ediyorum" diye konuştu.

Bugünkü meclis toplantısında ilçe meydanının düzenlenmesi konusunun görüşülememiş olmasından üzüntü duyduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Karamanlı'nın medarı iftiharlarından olan iş adamı Abdurrahman Şener, Cumhuriyet Meydanı, park alanı ve oto park alanı yaptırmak için dilekçeyle müracaat etti. Meclis kararıyla belediyenin planını uygulamaya koymak için istekte bulundu. Maalesef o kararı da alamıyoruz. Ama yarınki toplantıda meclis üyelerimiz gelseler de gelmeseler de CHP'li meclis üyesi arkadaşlarımız yeterli sayıyı sağlandığından bu kararlar inşallah çıkacaktır." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karamanlı Belediye Başkanı Özger Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement