Kartal Meydanı Ramazan'da Sinemayla 70'lere Bürünecek - Son Dakika
Yerel

Kartal Meydanı Ramazan'da Sinemayla 70'lere Bürünecek

Kartal Meydanı Ramazan\'da Sinemayla 70\'lere Bürünecek

Kartal Belediyesi, nostalji tutkunlarını Ramazan ayı boyunca her hafta sonu Kartal Meydanı’nda 70’li yıllara götürecek.

09.06.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi, nostalji tutkunlarını Ramazan ayı boyunca her hafta sonu Kartal Meydanı'nda 70'li yıllara götürecek. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek "Nostaljik Sinema Günleri" ile Kartallılar Ramazan ayında hem açık hava sinemasında izleyecekleri filmlerle hem de Kartal Meydanı'nda oluşturulacak ambiyansla adeta 70'li yılları yaşayacak.

70'leri çağrıştıran en büyük simgelerden biri olan eski model bir pikap araç, Ramazan ayı boyunca Kartal'ın mahallelerinde sokak sokak dolaşarak hafta sonu gösterilecek filmlerin anonsunu, 70'leri çağrıştıran kelimelerle yapacak. Kartallılar, Ramazan boyunca her hafta sonu, ahşap sandalyelerin yer alacağı, ışıklarla süslenecek 'Kartal Belediyesi Açık Hava Sineması'nda popcorn, gazoz ve çekirdek ikramı eşliğinde izleyecekleri filmlerle büyülü bir dünyaya yolculuk yapacak. Açık hava sinemasında; unutulmaz aktör, aktris, teknik ekip ve yönetmenlerin emeğiyle kurgulanmış eski filmlerin yanı sıra günümüz vizyon filmleri de beyaz perdeye yansıyacak.

Kartal Belediyesi ayrıca Ramazan ayı boyunca Kartal Meydanı'nda ve mahallelerde ilahi konserleri ve semazen gösterileri, Karagöz gölge oyunları, meddah gösterileri ve ortaoyunları sahneleyecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Meydanı Ramazan'da Sinemayla 70'lere Bürünecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement