Kavak'ta Toplantı, Gösteri ve Yürüyüş Güzergahları Belirlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kavak'ta Toplantı, Gösteri ve Yürüyüş Güzergahları Belirlendi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na göre ilçede 2014 yılı içinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahlarının belirlendiğini söyledi.

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na göre ilçede 2014 yılı içinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahlarının belirlendiğini söyledi.

Şekerci, yaptığı açıklamada, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na göre 2 güzergah belirlediklerini belirtti.

"Buna göre birinci güzergah, İtfaiye önünden, Adnan Menderes Caddesi'ni takiben Atatürk Meydanı'na uzanan güzergah, ikinci güzergah ise Otogar ile Melih Gökçek Parkı arasında kalan güzergahtır" diyen Şekerci, afiş ve pankartların belediye tarafından oluşturulan billboardlara asılacağını sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA