Elbistan'da "Otomotiv sektöründe iş gücü uyumu" projesi kapsamında İsveç'e gidecek olan öğretmen ve öğrenciler Kaymakam Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.
Akkoyun, Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projede İsveç'e gidecek olan Elbistan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü öğretmen ve öğrencilerini kabul etti.
Akkoyun, otomotiv sektöründe iş gücü uyumu projesi kapsamında 8 öğrencinin İsveç'e gideceğini belirtti.
Bu tür çalışmaların hem öğrenci hem de öğretmenler açısından faydalı olduğuna dikkat çeken Akoyun, "Yapılacak ziyaret öğrencilere ileride meslek hayatlarında ciddi kazanımlar sağlayacak. Farklı ülkelerde yaşayan öğrenciler birbirlerini tanıma fırsatı bulacak" dedi.
Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Cehiz ise proje çerçevesinde 15 gün süreyle İsveç'te bulunan otomotiv üretimi yapan fabrika ve tamirhaneleri gezeceklerini kaydetti. - Kahramanmaraş
Son Dakika › Yerel › Kaymakam Akkoyun'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?