Kaymakam Citer'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Citer'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Kaymakam Citer\'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

03.12.2015 16:10

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Citer, engellik durumunun sadece engelli vatandaşları değil aileleri ve toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren bir bir konu olduğu söyledi. Citer, "Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmanın, sorunlarının giderilmesine katkıda bulunmanın bir insanlık görevi ve ortak sorumluluğumuz olduğu asla unutulmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engellerimizin Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelliler konusundaki farkındalığın artırılarak toplumsal bilincin oluşmasını diliyorum" dedi.

Citer, tüm engellilere sağlık, mutluluk ve huzur dileyerek, 3 Aralık Engelliler Günü'nü kutladı - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Citer'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement