Kaymakam Citer, Onarılan Öğretmen Evinde İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Citer, Onarılan Öğretmen Evinde İnceleme Yaptı

Kaymakam Citer, Onarılan Öğretmen Evinde İnceleme Yaptı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, tadilatı biten ve modern görünüme kavuşan Viranşehir Öğretmen Evini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

03.01.2016 16:12

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, tadilatı biten ve modern görünüme kavuşan Viranşehir Öğretmen Evini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kaymakam Citer'e Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, Öğretmen Evi Müdürü Sinan Ateş eşlik ile birlikte yaklaşık 2 ay süren ve tadilatı bitirilerek modern görünüme kavuşan Öğretmen Evini inceledi. Kaymakam Citer, Öğretmen Evinin kısa sürede açılıp hizmete sunulacağını kaydetti. Tadilat sonrası Öğretmen Evi hizmet kalitesinin yükseldiğini görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Citer, emeği geçenlere teşekkür etti. Viranşehir'e hizmet veren Öğretmen Evinin hizmet anlamında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Kaymakam Citer, "Bundan sonra Öğretmen Evi halkımıza daha kaliteli ve konforlu hizmet sunacaktır "diye konuştu. Milli Eğitim Müdürü Sağır ise, Öğretmen Evindeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurumun öğretmenlere ve kamu personellerine daha iyi hizmet verebilmesi için gereken desteği vereceklerini kaydetti.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret ve incelemelerin ardından Kaymakam Citer, öğretmen evinden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Citer, Onarılan Öğretmen Evinde İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement