Kaymakam Sırmalı'dan Vali Vekili Yalınalp Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sırmalı'dan Vali Vekili Yalınalp Ziyaret

Kaymakam Sırmalı\'dan Vali Vekili Yalınalp Ziyaret

Manisa Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Vali Vekili Necmettin Yalınalp'i ziyaret etti.

27.09.2012 18:54

Manisa Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Vali Vekili Necmettin Yalınalp'i ziyaret etti.

Kaymakam sırmalı ziyaret esnasında, Vali Vekili Necmettin Yalınal'e, "Doğru Depo Yüksek Kazanç" projesi hakkında bilgi verdi. Kaymakam Sırmalı, "Kırkağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nca 'Doğru Depo Yüksek Kazanç' projesi kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği ile her biri 10 ton kavun kapasiteli 12 adet kavun iklimlendirme depolarını kurduk. Amacımız, Kırkağaç kavununu uzun süre muhafaza ederek daha yüksek gelir elde edip, yılın her ayında Kırkağaç kavununu tüketicilerle buluşturma gayreti içerindeyiz."dedi.

Vali Vekili Necmettin Yalınalp,

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği ile kurulan, iklimlendirme depolarında muhafaza edilen Kırkağaç kavunlarının proje kapsamında, çiftçinin gelir kaynağı artacağını, tüketicilerin de yılın her ayında Kırkağaç kavunundan temin edebileceklerini ifade etti.

Kırkağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında, Yurt dışı teknik gezi için Kaymakam Ali Sırmalı başkanlığında Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Veteriner Hekim Melikşah Taşkın, Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri Mustafa Tıpırtın, Ziraat Mühendisleri Fatma Keskin ve Ceyda Atatuna ile birlikte İtalya'ya gitmişlerdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sırmalı'dan Vali Vekili Yalınalp Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement