KAYMEK, 3. YEDAM Sempozyumu'nda sergi açtı - Son Dakika
Yerel

KAYMEK, 3. YEDAM Sempozyumu'nda sergi açtı

KAYMEK, 3. YEDAM Sempozyumu\'nda sergi açtı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) ile Kayseri Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) işbirliğinde açılan Yağlı Boya Resim Kursu'nda yapılan tablolar, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı 3.

22.05.2022 15:18  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) ile Kayseri Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) işbirliğinde açılan Yağlı Boya Resim Kursu'nda yapılan tablolar, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı 3. YEDAM Sempozyumu'nda sergilendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yağlı Boya Resim Kursu'nda eğitim alan Yeşilay danışanlarının el emeği göz nuru hazırladıkları yağlı boya tablolar, sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

Kayseri YEDAM danışanları, özgüvenlerini artıran böylesi sanatsal bir faaliyet içerisinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, açılan kurs için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile KAYMEK ve Kayseri YEDAM ekibine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KAYMEK, 3. YEDAM Sempozyumu'nda sergi açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement