Kazandığı Tazminatla İki Okula Projeksiyon Cihazı Bağışladı - Son Dakika
Yerel

Kazandığı Tazminatla İki Okula Projeksiyon Cihazı Bağışladı

Kazandığı Tazminatla İki Okula Projeksiyon Cihazı Bağışladı

İncirliova Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi Ayşe Varol, yerel bir gazete aleyhine açtığı davadan kazandığı tazminatla 2 okula projeksiyon cihazı bağışladı.

17.12.2013 18:50

İncirliova Belediye Meclisi Bağımsız Meclis Üyesi Ayşe Varol, "İzzet Ayaydın-Ali Sarıyörük İlkokulu arsasıyla ilgili hakkında yapılan bir haber üzerine açtığı davadan kazandığı tazminatla 2 okula projeksiyon cihazı bağışladı.

İlçedeki İzzet Ayaydın-Ali Sarıyörük İlkokulu ve Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu için projeksiyon cihazı satın alan Varol, cihazları, İncirliova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eker'i makamında ziyaret ederek teslim etti.

Varol, gazetecilere yaptığı açıklamada, İncirliova'da 2010 yılında İzzet Ayaydın-Ali Sarıyörük İlkokulu arsası için belediye ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yaşanan sıkıntı dolayısıyla üst üste önerge verdiğini, konuyla ilgili İncirliova'da yayınlanan yerel gazetenin hakkında asılsız ithamlar içeren haber yayımladığını ifade etti.

Bu haber dolayısıyla gazete aleyhine tazminat davası açtığını ve yargının kendisini haklı bulması halinde kazanacağı tazminatı okula bağışlayacağı sözünü verdiğini dile getiren Varol, "Dava sonuçlandı ve kazandığım tazminatla 2 adet projeksiyon cihazı alarak, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaç duyan İzzet Ayaydın-Ali Sarıyörük İlkokulu ile Cemal Gürbüz Atik Ortaokuluna bağışlıyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eker de Ayşe Varol'a gösterdiği duyarlılığından dolayı teşekkür etti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazandığı Tazminatla İki Okula Projeksiyon Cihazı Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement