Kdz Ereğli Ümid Platformu, Suriye İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Kdz Ereğli Ümid Platformu, Suriye İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Kdz Ereğli Ümid Platformu, Suriye İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyette bulunan Ümmet İçin Dayanışma Platformu (ÜMİD), Suriye için yardım kampanyası başlattı.

07.02.2014 17:34

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyette bulunan Ümmet İçin Dayanışma Platformu (ÜMİD), Suriye için yardım kampanyası başlattı.

Kdz Ereğli ÜMİD üyeleri, Ali Molla Cami önünde yardım kampanyasında, Suriye'de yaşanan iç savaştan ötürü zor günler yaşayan ülke halkı için battaniye, çocuk bezi, un ve kuru bakliyat gibi malzemeler toplanıyor. Yaklaşık bir ay devam edecek olan kampanya ile ilgili açıklama da bulunan Platform sözcüsü Samet Çakır, Ereğli halkının yardımlarını beklediklerini söyledi. Çakır, okuduğu basın açıklamasında; "Bizler Ereğli'de ikamet eden Allah'ın kulluk vazifesini her alanda yaşatmaya çalışan insanlar olarak bir araya geldik. Ereğli Ümmet için dayanışma platformunu kurduk. İsmimizden de anlaşılacağı üzere Ümmet coğrafyamızda meydana gelen her türlü olaya sağlıklı ve Müslüman' a yakışan tepkiler vermek için bir birlikteliğe imza attık. Bu vesile ile Ereğli Ümmet için dayanışma platformu olarak yeni bir kampanya başlattığımızı siz değerli basın mensupları aracılığıyla Ereğli'mizin duyarlı insanlarına duyurmak istiyoruz. Bir ay boyunca sürdürülecek olan kampanyamızın bir haftası bugünden itibaren Ali Molla Camisi avlusunda açmış olduğumuz ihtiyaç çadırın da başlamış olmaktadır. Acil ihtiyaç listesinde belirtilen ürünlerin kardeşlerimizle buluşabilmesi için Ereğli halkının yardımlarını talep ediyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yardımlarını getiren Ereğli halkı, yardımlarını platform yetkililerine teslim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz Ereğli Ümid Platformu, Suriye İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement