Kelkit'te Tarım Sigortaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kelkit'te Tarım Sigortaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kelkit ilçesinde tarım sigortaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

25.03.2014 14:19

Kelkit ilçesinde tarım sigortaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kelkit Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılıkl Müdürü Hasan Irkın, Tarsim Giresun Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Halis Yamak, Tarım Kredi Kooperatifi Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Ergin Çubukçu, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Uğur Ertop, Kelkit Ticaret Odası Başkanı Cafer Hirik, Kelkit Ziraat Bankası Şube Müdürü Abdullah Aygün, Kelkit Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile üreticiler katıldı.

Irkın, toplantıda yaptığı konuşmada, tarım sektöründe her zaman risk ve tehditler bulunduğunu belirterek, değişen iklim şartları ve beklenmedik doğal afetler sebebiyle tarım sigortalarının ciddi bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Tarım Sigortaları Havuzu Giresun Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yamak ise sigorta konusunda son yapılan yasal değişiklikler ile çiftçilerin ürünlerinin don, sel, kuraklık gibi doğal afetlerden zarar görmesi halinde sigorta kapsamına alınması ve zararlarının telafi edilmesi konularında bilgi verdi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kelkit'te Tarım Sigortaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement