Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanları ile birlikte Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkanlığına seçilen Mahmut Hiçyılmaz'ı ziyaret etti.
Alan, ziyarette yaptığı konuşmada, başarılı bir seçim dönemi geçiren Mahmut Hiçyılmaz ve ekibine yeni görevinde başarılar diledi.
Ticaret Odası ile hep iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirten Alan, yeni yönetimle de iyi ilişkilerinin devam edeceğini ifade etti.
Mahmut Hiçyılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. - Kayseri
Son Dakika › Yerel › Kesob Başkanı Alan Kto'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.