Kilosunun 3 Katı Olan Güreşçiyi Yendi - Son Dakika
Yerel

Kilosunun 3 Katı Olan Güreşçiyi Yendi

Kilosunun 3 Katı Olan Güreşçiyi Yendi

Zonguldak'ta 27. Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ayak boyda 50 kilogram ağırlığındaki güreşçi, 150 kilogram olan rakibini yenmeyi başardı

28.09.2013 14:57

Alaplı ilçesinde düzenlenen 27. Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ayak boyda 50 kilogram olan güreşçi, 150 kilogram rakibini yenmeyi başardı.

Alaplı Belediyesi'nin organizasyonuyla ilçedeki spor sahasında düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri öncesi yapılan kurada, ayak boy birinci turda 15 yaşındaki 50 kilogram ağırlığında ve 1 metre 60 santimetre boyundaki Zeki Aslantın ile 14 yaşındaki 150 kilogram ağırlığında ve 1 metre 97 santimetre uzunluğundaki Emre Günay eşleşti.

İki güreşçi arasındaki boy ve kilo farkının ilginç görüntüler oluşturduğu müsabakada kıyasıya mücadele yaşandı.

Güreşçiler 30 dakika süresince yenişemeyince, puanlamaya gidildi. Zeki Aslantın, kendisinin 3 katı ağırlığındaki rakibine puanlama sırasında üstünlük kurarak bir üst tura yükseldi.

Aslantın, galibiyetinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok zorlandım, rakibim benim 3 katımdı. Zor da olsa onu yenmeyi başardım" dedi.

Emre Günay da güreşe yeni başladığını, fazla kilolarından kurtularak ileride başpehlivan olmak istediğini anlattı. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kilosunun 3 Katı Olan Güreşçiyi Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement