Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Saymaz, Babaeski Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.
Saymaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapımı devam eden 100 yataklı Babaeski Devlet Hastanesi'nin kısa sürede tamamlanacağını anlattı.
Çalışmaların temmuz ayında sona ereceğini belirten Saymaz, şunları kaydetti:
"Babaeski Devlet Hastanesi inşaatının yüzde sekseni tamamlandı. Halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Babaeski'nin yanı sıra 250 yataklı Kırklareli, 300 yatak kapasiteli Lüleburgaz ve 100 yatak kapasiteli Pınarhisar devlet hastanelerinin proje çizimlerinde de sona yaklaşıldı. Lüleburgaz Devlet Hastanesi için zemin etütleri yapıldı.
Ayrıca Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin projeleri de bitiyor. Bu yıl Kırklareli, Lüleburgaz ve Pınarhisar devlet hastaneleri ile Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin temelinin atılmasını istiyoruz."
Muhabir: Özgün Tiran/ Cihan Demirci
Yayıncı: Kemal Kaymak - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Saymaz Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.