Düz Mahalle'deki bir apartmanın 5. katından yardım isteyen kadının sesini duyan vatandaşlar, polis ve 112 ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine binaya gelen polis ekipleri, sesin geldiği apartmanın çelik kapısını omuz ve tekme atarak kırmaya çalıştı.
Bir süre bu şekilde kapıyı açmaya çalışan polis ekipleri bunda başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede binanın önüne gelen itfaiye ekipleri, araç merdiveniyle 5. katın balkonuna ulaşmayı başardı.
Daha sonra Evin kapısının açılmasıyla içeri giren polis ve 112 ekipleri, 75 yaşındaki Gülseren Duman'ı yatak odasında sağ kolu bazaya sıkışmış halde buldu.
Yaralı kadın, evin içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Son Dakika › Yerel › Ordu'da Kolu Bazaya Sıkışan Kadın Yaralandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.