Komutanlardan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Komutanlardan Şehit Ailelerine Ziyaret

Komutanlardan Şehit Ailelerine Ziyaret

6.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı ve 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti.

07.03.2013 18:25

6. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti.

Dernek başkanı Durmuş Öksüz, şehit yakınları ve gaziler tarafından kapıda karşılanan komutanlara, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hanifi Ataş'ın oğlu 12 yaşındaki Cengizhan Ataş ve

Şehit Piyade Uzman Çavuş Yasin Ak'ın kızı 6 yaşındaki Sidelya Ak çiçek buketi takdim etti. Çocuklardan çiçeği alan Tümgeneral Bostancı, "Bu güzel çiçekleri şehit eşlerine vermek istiyorum" diyerek çiçekleri kendisini karşılayan şehit ailelerine verdi. Daha sonra yine şehit çocukları tarafından komutanlara Türk bayrağı verildi. Komutalar da bayrağı öperek teslim aldı ve teşekkür etti.

Şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etmek ve onları dinlemek üzere ziyarete geldiğini ve her fırsat bulduğunda da ziyarete geleceğini belirten Tümgeneral Bostancı, "Bu vatan uğruna can vermiş şehitlerimizin kutsal emanetleri sizler ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Osmaniye'ye her geldiğimde sizlerin yanına mutlaka uğrayacağım. Bizlerin kapıları da her zaman sizlere sonuna kadar açıktır. Bir sıkıntınız veya isteğiniz olduğunda bizleri çekinmeden mutlaka arayın" dedi.

Dernek başkanı ve üyeler ile bir süre sohbet eden Tümgeneral Sezai Bostancı, ziyaret sonrasında şeref defterine duygularını şöyle yazdı:

"Değerli şehit ailelerimiz ve yaşayan şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların yakınları. Bugün sizlerle bu kutsal çatı altında bir araya gelmekten büyük mutluluk ve onur duyduk. Aziz şehitlerimiz; ebedi istirahatgahınız da rahat uyuyunuz. Emanetiniz emin ellerde ve layık oldukları mahaldedir. Şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi bir araya getiren derneğimizi ve kıymetli başkanını bu vesile ile tebrik ediyor, minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum."

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden dernek başkanı Durmuş Öksüz ise, "Komutanlarımızın bugün bizleri ziyaret ederek, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sorunlarını dinlemesi bizleri memnun etmiştir. Üyelerim adına kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Öksüz daha sonra günün anısına Tümgeneral Sezai Bostancı'ya plaket takdim etti. Ziyarete Osmaniye Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya ile Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Piyade Albay Salih Taşkın da eşlik etti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komutanlardan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement