Konak Sohbetleri'nin Bu Haftaki Konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Oldu - Son Dakika
Yerel

Konak Sohbetleri'nin Bu Haftaki Konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Oldu

Konak Sohbetleri\'nin Bu Haftaki Konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Oldu

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ’konak sohbetleri’ etkinliğinin bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu oldu.

19.12.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 'konak sohbetleri' etkinliğinin bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu oldu.

Germiyan Konağı'ndaki sohbet toplantısına AK Parti Kütahya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, bazı mahalle muhtarları ile sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, "Biz çok farklı düşüncelerin tartışılmasını, farklı yerlerden bakılmasını ve farklı yerlerden görünmesini istiyoruz. Kütahya adını sürekli bir şeyler üretmeliyiz. Fani bir dünyada yaşıyoruz. Gök kubbede hoş bir seda bırakmalıyız" dedi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, katılımcılara, belediyenin yapılan ve yapılacak olan projeleriyle ilgili bilgiler sundu.

Başkan Saraçoğlu, "Kütahya'dan dışarıya çıkmayan, yıllarca burada kalan kimseler kentin geliştiğini değiştiğini çok iyi fark edemiyor. Ancak dışarı çıkanlar bunu fark ediyor. Başka illeri gidip 6 ay sonra tekrar Kütahya'ya döndüğünde şehrindeki fiziki değişiklikleri görecektir. Bazı çevreler çok olumsuz düşünüyor. Bu mantık çok yanlış. Bunu her gittiğim yerde söylüyorum. İdareciler hiç bir zaman bilenerek yanlış yapmayacaktır. Eğer olumsuz bir şey varsa yapıcı olarak eleştirilmeli" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak Sohbetleri'nin Bu Haftaki Konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement