Konyaaltı Kaymakamı Keklik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Kaymakamı Keklik Açıklaması

Konyaaltı Kaymakamı Keklik Açıklaması

"Antalya'nın bir turizm kenti olmasına rağmen turizmden yeterince faydalanamadığını gözlemledim"

12.09.2013 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) yönetimi, 2013 yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile Konyaaltı Kaymakamlığına atanan İbrahim Keklik'e "hoş geldin" ziyaretinde bulundu.

Oda Başkanı Abdullah Sevimçok, başkan vekilleri Adlıhan Dere, Mehmet Ali Alkan, disiplin kurulu başkanı Yusuf Kurul ve genel sekreter Mehmet Işıldağ'ın katıldığı ziyarette, Antalya'daki esnaf profiline ve esnafın turizmden neden pay alınamadığı gibi konulara değinildi.

Konyaaltı için çalışarak hizmet vereceğini, gerek ilçe esnafı gerekse ilçe sakinlerine kapısının her zaman açık olduğunu belirten Keklik, "Sorunların çözümü için buradayım. Antalya'nın bir turizm kenti olmasına rağmen turizmden yeterince faydalanamadığını gözlemledim" dedi.

Sevimçok ise bunun doğru bir tespit olduğunu, Antalya'nın turizmden fazla pay alamadığını söyledi. Bunun en büyük nedeninin "her şey dahil" sistemi ve bu sistemi kullanan otellerin Antalya'da çok fazla bulunması olduğunu savunan Sevimçok, "Yurt dışında sadece kahvaltı var. Turist Antalya'daki bir otele girdiği zaman içeride hemen hemen her şeyi buluyor. Bu durum şehir esnafını olumsuz yönde etkiliyor" diye konuştu.

Tatil köylerinin karşılarının derme çatma ruhsatsız dükkanlardan oluştuğuna dikkati çeken Sevimçok, bu dükkanların düzenli olarak vergisini verip, personel çalıştıran ve dükkan kirası ödeyen gerçek esnafa zarar verdiğini ifade etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Kaymakamı Keklik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement