Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, aylık mutat toplantısı Şehitler Parkı’nda gerçekleşti.

10.06.2014 18:39

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, aylık mutat toplantısı Şehitler Parkı'nda gerçekleşti.

Korkuteli Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Kaymakam Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Asayiş Büro Amiri Hanifi Zengin, Trafik Büro Amiri Oğuzhan Tekkaş, Polis Merkezi Amiri Komiser Faruk Karadağ, Toplum Destekli Polis Memurlarıyla Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçük Karasucu, Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökler, Alaaddin Mahalle Muhtarı Ünal Şengün, Kargalık Mahalle Muhtarı Mehmet Erkış, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal, Aşağıpazar Mahalle Muhtarı Abdullah Atik katıldı.

Korkuteli İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, 2 hafta sonra ilçeye yazlıkçı vatandaşlarında gelecek olmasıyla nüfusumuz artacak. Sorunların çözümü için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Çevreyi rahatsız eden her türlü olaylarda ilgili kolluk kuvvetlerine bilgi veriniz. Siz bildirin kolluk kuvvetler baksın bir fazla devriye atsın" dedi.

Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, "İlçede birlikte hareket ederek sorunları çözeriz. Sizler muhtarlar olarak önleyici polislik görevini de yapıyorsunuz. Biz ilçede kimin kim olduğunu bilmeyebiliriz. Siz yabancı kişileri bizlere bildiriniz. Sizler mahallelerimizde bizlerin birer kolusunuz. Korkuteli'nin daha huzurlu ve güvenilir bir şehir haline gelebilmesi için polis kadar vatandaşlara da büyük görev düşüyor. Bu anlamda halkımızda olaylar konusunda gerekli ihbarı alamıyoruz. Bizi her zaman arayabilirsiniz. Vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu internet yoluyla ya da 155 İmdat Polis telefonu aracılığıyla kendilerine ihbar edilmesini istedi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçede halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için polis olarak gece gündüz 24 saat aralıksız vatandaşın hizmetindedir. İlçede hırsızlık olaylarında büyük oranlarda düşüler var. Sizlerde karşılaştığınız olumsuzlukları bildirin. hepimiz el birliği ile üzerimize düşeni yapmak zorundayız" dedi.

Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, ilçede muhtarlarla el ele vererek tüm mahallelerde bulunan vatandaşları en güvenli bir şekilde yaşamasını sağlayacaklarını belirterek, "Muhtarlar, halkın huzurlu yaşaması için polislerden istifade etmelidir. Tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerekir. Her mahallede yaşanan olumsuz olayların mutlaka muhtarların polisle irtibata geçerek çözümlenmesi gerekir. Mahalle muhtarları sürekli destek gördüklerini bundan sonrada bu desteğin polise verileceğinden endişesi olmasın" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement