Kozan'da Kız Hafızlar İçin Taç Giyme Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kozan'da Kız Hafızlar İçin Taç Giyme Töreni Düzenlendi

Kozan'da İlçe Müftülüğü'ne bağlı Merkez Kız Kur'an Kursu'ndan mezun olan hafız öğrenciler için taç giyme töreni düzenlendi.

16.03.2013 16:49

Kozan'da İlçe Müftülüğü'ne bağlı Merkez Kız Kur'an Kursu'ndan mezun olan hafız öğrenciler için taç giyme töreni düzenlendi.

Kozan İsmet Atlı Spor Salonu'ndaki etkinlik İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an tilaveti ile başladı.

Törende, Diyanet İşleri Başkanlığı İç Denetçisi Vasfı Yüce ve İlçe Müftü Vekili İbrahim Öztürk Kur'an öğrenmenin ve öğretmenin önemi üzerine konuşma yaptı.

Müftü Vekili Öztürk, hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 7 öğrencinin de diyanet personeli, ilçedeki bazı kurumlar ve hayırseverlerin desteği ile Umre'ye gönderilerek ödüllendirileceklerini söyledi.

Daha sonra, semazen gösterisi ve okunan ilahilerin ardından 7 hafız salondakilerin alkışları arasında sahneye davet edildi.

Hafızlara protokol mensupları ve öğretmenleri tarafından taçları giydirildi ve diplomaları verildi.

Hafızlara cumhuriyet altını, Kur'an ve çeşitli hediyeler de verildi. Tören, hafızların eğitimine emeği geçen öğreticilere çiçek sunulması ile sona erdi.

Törene, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Yüreğir Müftüsü Mehmet Gök, çeşitli sendikaların temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Volkan Varan

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan'da Kız Hafızlar İçin Taç Giyme Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement