Kruvaziyer Gemi Sayısında Artış Bekleniyor - Son Dakika
Yerel

Kruvaziyer Gemi Sayısında Artış Bekleniyor

Kruvaziyer Gemi Sayısında Artış Bekleniyor

Her yıl ABD'nin Miami kentinde yapılan ve bu sene 30'uncusu gerçekleştirilen, dünyanın en büyük Kruvazıyer fuarı "Cruise Shipping Miamı 2013" yapıldı.

21.03.2013 15:58

Her yıl ABD'nin Miami kentinde yapılan ve bu sene 30'uncusu gerçekleştirilen, dünyanın en büyük Kruvazıyer fuarı "Cruise Shipping Miamı 2013" yapıldı. Marmaris Limanı fuarda her zamanki gibi yerini aldı.

Marmaris Liman İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Şükrü Tugay, Kruvaziyer firma yöneticileri ile çeşitli temaslarda bulundu. Tugay fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Miami 2013 fuarının Marmaris adına Gemi ve yolcu sayısında artış trendi göstereceği sinyallerini verdi. Dünyanın önde gelen kruvazıyer gemi şirketleri ve Limanlarının bir araya geldiği Miami fuarında, Marmaris Limanı olarak 2014-2015 sezonları için yapılan görüşmelerin verimli geçmesi, ülkemizin ve Marmaris'in tanıtımı açısından hepimizi sevindirmiştir. Yapılan bu görüşmeler sayesinde Marmaris Limanının gemi ziyaret potansiyelini her sezon arttırarak ilerlemeyi hedef olarak benimsemiş bulunuyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kruvaziyer Gemi Sayısında Artış Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement