KUDER'den Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

KUDER'den Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

KUDER\'den Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği, kentte eğitim öğretim hayatını sürdüren misafir öğrencilere yönelik umre ödüllü kitap okuma yarışması düzenledi.

08.03.2014 11:18  Güncelleme: 11:33

Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği (KUDER), kentte eğitim-öğretim hayatını sürdüren misafir öğrencilere yönelik "umre ödüllü" kitap okuma  yarışması düzenledi.

KUDER'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 70 farklı ülkeden 100'ün üzerinde  öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada, Mahmut Toptaş'ın "Nebevi Mücadele" kitabından 50 soru soruldu.

Yarışma sonucunda Afganistanlı Şemsurrahman birinci, Bosnalı Muhammed ikinci ve Yemenli Muhammed üçüncü oldu.

Yarışmada birinci umre ziyaretiyle ödüllendirilirken, ikinciye notebook ve çeyrek altın, üçüncüye ise takım elbise ve 1 gramlık altın hediye edildi. Ayrıca tüm katılımcılara da çeşitli giyim eşyası ve kırtasiye verildi.

KUDER Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Bulut, şunları kaydetti:

"Bu yarışma vesile ile Peygamberimiz'i hatırlayacağız ve O'nu düşüneceğiz. Daha önce düzenlemiş olduğumuz 40 Hadis Yarışmasının öğrencilerimiz üzerinde çok olumlu yansımalara vesile olduğunu müşahede ettik. Peygamber Efendimiz'in hayatını ve hayat felsefesini neredeyse tüm dünyadan şehrimize gelen öğrenci kardeşlerimizin öğrenmesine, öğrencilerimizin alemlere rahmet olan kutlu Nebi'nin aydınlatıcı tayflarından hayat boyu istifade etmelerine, okuyarak Efendimizi keşfetmelerine ve O'nun hayatı ile bütünleşmelerine vesile olmayı arzuladık. Yarışmaya katılım beklentilerimizin de üzerinde oldu. Bu durum gelecek adına umut verici." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KUDER'den Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement