Kula Kaymakamlığın'dan Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kula Kaymakamlığın'dan Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Kula Kaymakamlığın\'dan Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği

Kula Kaymakamlığı ve ilçe jandarma komutanlığı, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

19.07.2014 09:45

Kula Kaymakamlığı ve ilçe jandarma komutanlığı, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

Kula Kaymakamlığı ve Kulan İlçe Jandarma Komutanlığı, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Kula Sofrası Palabıyık Tesisleri'nde verilen yemeğe, Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, Garnizon Komutanı Kula İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçe emniyet müdürü Hakan Nakışyapar, ilçe müftüsü Talat Özmet, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaymakam Hakan Hakyemez yaptığı konuşmada, "Sizler devletimizin yanında çok kıymetli bir yere sahipsiniz. Sizinle ilgili her çalışmada devletimiz, hükumetimiz bütün birimlerimiz tüm gayretini gösteriyor. Size en yüksek mevki ve en yüce değeri vermeye gayret ediyor. Milletimiz de size en büyük değeri veriyor. Toplumda her zaman en saygın olan insanlar aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve onların bize bıraktığı yakınlarıdır. Dolayısıyla size milletimiz de göz bebeği gibi bakıyor ve sizi çok değerli buluyor. Sizi her zaman takdir ediyor" dedi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ise yaptığı konuşmada "Bugün bizleri burada ağırlayan ve iftar programını düzenleyen başka kaymakamımız Hakan Hakyemez olmak üzere jandarma komutanımız Erkan Enginar'a teşekkür ediyoruz diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Kaymakamlığın'dan Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği - Son Dakika


Advertisement