Kültür Bakanlığı Sanatçılarından Türk Sanat Müziği Şöleni - Son Dakika
Yerel

Kültür Bakanlığı Sanatçılarından Türk Sanat Müziği Şöleni

Kültür Bakanlığı Sanatçılarından Türk Sanat Müziği Şöleni

Kilis Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 2014 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında organize edilen ve Kültür Bakanlığı sanatçılarından Dilek Türkan ile Bekir Ünlüataer’in solist olarak katıldığı Türk Sanat Müziği Konseri verdi.

17.02.2014 10:04

Kilis Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 2014 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında organize edilen ve Kültür Bakanlığı sanatçılarından Dilek Türkan ile Bekir Ünlüataer'in solist olarak katıldığı Türk Sanat Müziği Konseri verdi.

Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde; Sadeddin Kaynak'a ait 'Deli Gönül' eseri ile merhaba derken, Ben Bir Garip Kuşum, Kelebek, Denizde Akşam, Ruhumda Neş'e Hayale Daldım, Neden Gücendin, Aman Aman Gül Fadime, Gül Dalında Öten Bülbül Olsam, Hem Aldandım Hem Aldattım parçalarını ses sanatçısı Dilek Türkan seslendirdi.

Bekir Ünlüataer ise Söyle Sevgili Söyle, Kalbim Yine Üzgün Seni Andım da Derinden, Aheste Çek Kürekleri Mehtab Uyanmasın, Gurbet O Kadar Acı Ki, Kasımpaşa Kıyıları Tersane, Beni Kör Kuyularda Merdivensiz Bırakma, Endülüst'te Raks, Fikrimin İnce Gülü Söyle Niçin, Münir Nurettin Selçuk'un Bestesi 'Otomobil Uçar Gider' adlı şarkısını sislendirdi.

Konsere; İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Aldemir, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş ile çok sayıda davetli katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kültür Bakanlığı Sanatçılarından Türk Sanat Müziği Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement